MATHIAS RAMFELT

den norske sjongløren med verdensrekorder. 25 ÅR MED SJONGLERING, TRE VERDENSREKORDER OG FIRE ÅR PÅ SIRKUSSKOLE ER NOEN AV HØYDEPUNKTENE. MATHIAS ER UTDANNET SCENEKUNSTER MED BACHELORGRAD I CIRCUS AND PERFORMANCE ART FRA SIRKUSSKOLE I NEDERLAND, OG har stått på scener som strekker seg langt utenfor Norges grenser. SOM BÅDE SJONGLØR OG AKROBAT byr han på mye annet gøy og spennende. En like allsidig artist skal du lete lenge etter.

VERDENSREKORD 9 BALLER 2011-2017

I 2011 tok Mathias verdensrekorden med 9 sprettballer (lift bounce) med et run på 35 sekunder. Han slo så sin egen verdensrekord med 9 baller i 2017 på 40 sekunder. Rekorden ble slått av Cao Kai i 2017 med en tid på 53 sekunder, som igjen satt den nåværende verdensrekorden med 9 sprettballer i 2021 på 1 minutt og 7 sekunder. Om Mathias en dag tar tilbake verdensrekordtittelen med 9 sprettballer gjenstår å se.

Kilde: juggle.fandom.com

VERDENSREKORD 10 BALLER

I 2017 tok Mathias den nåværende verdensrekorden med 10 sprettballer (lift bounce) med 51 mottak. Rekorden står for øvrig også som rekorden for den som har sjonglert lengst med 10 objekter generelt.

Kilde: juggle.fandom.com

VERDENSREKORD 7 BALLER 2011-2015

Mathias tok verdensrekorden med 7 sprettballer (force bounce) i 2011, med en tid på 1 minutt og 23 sekunder. Før det var det David Nayer som hadde rekorden på 1 minutt og 7 sekunder. David Nayer slo igjen rekorden 2015 med en tid på 2 minutter og 15 sekunder. Nåværende rekord (pr. 2023) ble satt i 2021 av Konsantine Kulyak på hele 7 minutter.

Kilde: juggle.fandom.com

Two decades of juggling and literally many thousands of training hours.

“Obsession is what lazy people call dedication”

Two decades of juggling and literally many thousands of training hours.

“When my body ‘shouts’ STOP, my mind ‘screams’ NEVER”

FRA «CIRCUS NEXT», BELGIA, «MRMR BROS», MATHIAS RAMFELT OG MARTIN RIEDEL

“BOUNCE”

Et 5 minutters sjongleringsballnummer

“STUCK ON A CHAIR”

Et sprettballnummer litt utenom det vanlige. Her går det fort utover en stakkarslig stol dersom nummeret ikke går helt etter planen. Et performance art inspirert sjongleringsnummer med en god porsjon humor og spenning.

MRMR Bros, Mathias Ramfelt and Martin Riedel, Barcelona.

“If you want it, work for it. It’s that simple”